”Orjaplaneetta” julkaistaan 26.2.2021.
 
“Orjaplaneetta on hemmetisti monipuolisempi kuin debyyttilevy”
– Nahka-Sami
 
Metalliyhtye Tyrantin toinen albumi ”Orjaplaneetta” ilmestyy 26.2.2021. Uusimpana maistiaisena tarjotaan rivakoiden “Aja!”- ja “Veritiikeri”-sinkkujen seuraksi täysin erilaista Tyranttia. ”Toinen Maailma” edustaa tulevan albumin melodisempaa, eeppisempää ja jopa herkempää puolta.
 
”Toinen Maailma” viimeistään esittelee sen, mitä kaikkea Tyrantilla on annettavana vuonna 2021. Se on melodista, herkkää ja iskevää hard rockia – erittäin tarttuvalla kertosäkeellä varustettuna. Tyrantti on tähän asti tunnettu lähinnä armottomalla tempolla kaahaavista biiseistään, mutta jo “Toinen Maailma” osoittaa, että ”Orjaplaneetta” on hemmetisti monipuolisempi kuin debyyttilevy.” laulaja-basisti Nahka-Sami kommentoi.
 
Orjaplaneetta-levyn sanoitukset sijoittuvat koneiden kaappaamaan maailmaan, jossa ihmiset on orjuutettu planeetan tahdon alle. Levyn sarjakuvamaisesta visuaalisesta ilmeestä vastaa kuvittaja Julia Riitijoki.
Albumi ilmestyy digialustojen lisäksi CD:nä ja läpinäkyvänä sinisenä LP:nä. Ennakkotilaus on nyt käynnistynyt mm. Levykauppa Äxässä ja Backstage Rock Shopissa. Tyrantin vuonna 2019 julkaistu debyytti nousi fyysisen albumilistan sijalle 6.
 
Ennakkotilaa “Orjaplaneetta” kotiisi julkaisupäiväksi LEVYKAUPPA ÄXÄSTÄ tai BACKSTAGE ROCK SHOPISTA!
Kuuntele uusi single TOINEN MAAILMA!
Katso sen musiikkivideo! (by Tuomas Valtanen)