Orjaplaneetta on julkaistu 26.2.2021 Playground Music Finlandin kautta. Albumi on nyt ostettavissa levykaupoissa kautta maan ja kuunneltavissa kaikissa merkittävissä digipalveluissa.

Kuuntele levy nyt: https://playgroundmusic.ffm.to/orjaplaneetta

LEHDISTÖTIEDOTE 26.2.2021

Armoton tulitus jatkuu – Tyrantin kakkosalbumi Orjaplaneetta on ulkona!

Metalliyhtye Tyrantin toinen albumi Orjaplaneetta ilmestyy 26. helmikuuta. Levyltä on jo julkaistu myös radiosoittoa saaneet singlet Aja!, Veritiikeri ja Toinen Maailma.

Suomen metallitaivaan nopein ja vaarallisin tähti Tyrantti julkaisee Orjaplaneetta-kakkosalbuminsa. 80-luvun Iron Maidenin ja Judas Priestin katkuisesta nahkahevistään tunnetun trion uusi albumi on yhtyeen omien sanojen mukaan kaikin puolin kovempi, parempi, nopeampi ja vahvempi kuin vuoden 2019 debyyttialbumi.

Orjaplaneetta-levyn sanoitukset sijoittuvat koneiden kaappaamaan maailmaan, jossa ihmiset on orjuutettu planeetan tahdon alle. Levyn sarjakuvamaisesta visuaalisesta ilmeestä vastaa kuvittaja Julia Riitijoki. Albumin äänitti ja miksasi Juhis Kauppinen ja sen masteroi Mika Jussila.

Albumi ilmestyy digialustojen lisäksi CD:nä ja läpinäkyvänä sinisenä LP:nä.

Albumin neljäs single on vauhdikkaalla musiikkivideolla varustettu Feeniks, josta laulaja-basisti Nahka-Sami kertoo näin:

Kun Feeniksin riffi soi ensimmäistä kertaa treenikämpällä, alkoi jätkät refleksinomaisesti tehdä punnerruksia ja kyykkyhyppyjä. Jos Urheiluruutu tarvitsee uutta tunnaria, niin olkaa hyvä vaan! Biisin sanoma on yksinkertainen: älä koskaan anna periksi, vaan nouse tuhkasta kuin feenikslintu ja jatka yrittämistä. Sillä mentaliteetilla Tyranttikin painaa hommia herran vuonna 2021. Orjaplaneetta on meidän toinen albumi, muttei varmasti viimeinen.

Kuuntele albumi! 

Katso musavideo!