Metalliyhtye Tyrantin toinen albumi Orjaplaneetta ilmestyi 26. helmikuuta. Albumi ilmestyi digialustojen lisäksi CD:nä ja läpinäkyvänä sinisenä LP:nä.

Albumin neljäs single on vauhdikkaalla musiikkivideolla varustettu Feeniks, josta laulaja-basisti Nahka-Sami kertoo näin:

Kun Feeniksin riffi soi ensimmäistä kertaa treenikämpällä, alkoi jätkät refleksinomaisesti tehdä punnerruksia ja kyykkyhyppyjä. Jos Urheiluruutu tarvitsee uutta tunnaria, niin olkaa hyvä vaan! Biisin sanoma on yksinkertainen: älä koskaan anna periksi, vaan nouse tuhkasta kuin feenikslintu ja jatka yrittämistä. Sillä mentaliteetilla Tyranttikin painaa hommia herran vuonna 2021. Orjaplaneetta on meidän toinen albumi, muttei varmasti viimeinen.

Feeniksin musavideosta vastasi BrainyDay Visual -tuotantoyhtiö. Videon ohjasi Samuli Hahl, käsikirjoitti Tyrantti & Samuli Hahl ja leikkasi Johannes Valkonen. Työryhmässä mukana lisäksi Veera Hyvärinen ja lapinkoira Mana.

Katso Feeniks!