TYRANTTI palaa tänä syksynä keikkalavoille suurempana, nopeampana ja vaarallisempana kuin koskaan. Helmikuussa julkaistun menestysalbumi Orjaplaneetan biisejä tulitetaan vihdoin Jyväskylän liveyleisölle lauantaina 25.9., kun läpi Suomen syksyllä kiertävä Planet Slavery Tour pysähtyy Lutakossa. Räjähtävistä live-esiintymisistä tunnetun Tyrantin keikat tarjoavat vauhtia, vaaraa ja tilanteita – koko rahalla.

 

Illan avaa lahtelainen heavyrock-yhtye Musta Risti, jonka marraskuussa 2018 Svart Recordsin kautta julkaistun debyyttialbumin saundissa kuuluu 70-lukulaisen raskaan rockin parhaat puolet niin sumusaarilta kuin mastokaupungistakin. 20.5.2021 julkaistu seiskatuumainen Inkvisiittori/Sotamaagi esittelee Mustan Ristin entistä nopeampana ja rajumpana.

 

”Suomen Kotka on kuin sipsiä silmille” on usein kuultu kansanviisaus ja sitä jatkaen on kotkalainen Demonic Death Judge kuin rikinkatkuinen dippi korvakäytäville. Neuvostoliiton kokoisen pörinäsyöverin groove on psykedeelinen, laittoman kiihkeä ja pahaenteinen kuin Aarnion häävalssi. Yhtyeen hemmetin kova kakkosalbumi The Trail julkaistiin keväällä 2020.
Keikalle myynnissä rajattu määrä lippuja hintaan 14€ (ovelta 16€, jos jäljellä).

 

***
Lutakon keikat toteutetaan rajoitetulla kapasiteetilla voimassaolevat määräykset huomioiden. Muistathan pitää turvavälit ja huolehdi käsihygieniasta. Ethän saavu keikalle mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet karanteenissa, näissä tapauksissa lipulla on palautusoikeus. Palautuneet liput vapautuvat takaisin myyntiin eli ilmoitathan estymisestäsi hyvissä ajoin ennen keikkaa.

 

TYRANTTI + Demonic Death Judge + Musta Risti
La 25.9.2021
Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
Liput 14/16€
20:00 ovet
20:30 Musta Risti
21:30 Demonic Death Judge
22:30 Tyrantti